2010-09-30 20.37

Tjoho, sitter här i sängen och har precis ätit en macka.
Inatt var den värsta natten på länge! Vaknade runt 3 och hade så ont så jag trodde jag skulle dö! Tog värktablett och somnade om runt 5. Därför fick jag komma försent till skolan tycker jag. Massa lektioner i skolan, tillsist syslöjd. Sen tog jag bussen ner till stan med Rebecka, vi kikade på massa och shoppade. Kan ju säga att hon är duktig på att handla mycket! Jag köpte iaf nytt smink och lite annat smått. Åkte hem runt 6 tiden. Direkt när jag kom hem fick jag byta kompress och massa för att det läckt... Men nu ska jag sitta och öva inför mitt NO prov imorgon. Känner mig verkligen taggad!...


Astuff tjej..

Peace! ♥


2010-09-29 22.26

Se vad duktig jag är på att hålla de jag lovar! När jag slutade jobbet gick jag ner på stan och shoppade lite nödvändiga saker t.ex ny mössa och vantar. Hittar dock ingen bild på dom men fixar det någon dag. Köpte lite annat som jag lägger in bilder på strax. Efter shoppingen åkte jag till vävaren och byggde pussel med Micke och Malin. Kom typ nyss hem. Chillar osv.. Nej men jag vet inte vad jag ska skriva. Lägger in bilderna istället!

Peace! ♥


2010-09-29 16.01

Kom lite sent till skolan idag, somnade om för jag hade så ont..
Åkte till skolan och fixade med bilderna vi skulle sätta upp så nu är det klart. Åkte buss med Klas för han skulle hämta ut sin moppehjälm. Så jag passade på att åka förbi min moder snabbt. Sen åkte jag och köpte en present till mig själv för att jag klarade av att ta sprutorna och fixa allt, blev en rätt så dyr present.. Men jag tänker inte säga vad det är än! Lägger nog in en bild när jag kommer hem. Och det är en sak med ett speciellt märke jag jag verkligen älskar..Hm..Vad kan det vara?
Men nu ska jag jobba till klockan 6 sen kämpa mig hem med mina foppatofflor..
Vi hörs!

Peace! ♥

2010-09-27 20.25

Hej, ganska chill dag..
Kom försent till skolan och missade bilden, satt i korridoren med Maja, Malin. Vi gick till skolsyster och hon bokade tid till mig på hälsovårdscentralen. Sen satt vi och gjorde ingenting med Rebecka, vi lekte lite med Majas iPhone. Sen hade vi svenska där vi bara gick igenom massa. Hade VG för den som undrar. Lunch och tillsist matte. efter en stund gick jag för att hinna till vårdcentralen på söder. När han kollat och utforskat beslöt sig doktorn för att...Göra en operation...Den kallas för Königs operation. Kan säga att själva operationen känns ingenting. Men sen så har jag fobi för både nålar och blod. Det började med att han skulle ta bedövningsspruta. Då sprack det, jag började böla. Inte för att det gjorde ont (han hade inte ens börjat) utan för att jag var så jäkla rädd. När han äntligen tagit ut nålen och jag tänkte att det var över, så säger han "nu sticker jag igen". Jag var alltså tvungen att ta två sprutor.. Efter cirka 5 min känndes det som en sten och jag hade ingen känsel, dock började det rinna blod, och mer, och mer! Efter cirka 30 min började han skära och var klar efter typ 30-40 min. Var iaf där från 13.00-14.30. När jag skulle resa mig upp var det rätt så svårt att gå. Pappa hämtade mig så jag fick åka direkt hem. När jag kom hem så började det göra riktigt ont! Så snart ska jag ta den 3dje värktabletten för idag. Imorgon har jag iaf en lugn dag, vi ska fotografera, då behöver jag inte anstränga mig så mycket. Men den värsta nyheten är...Jag kan behöva göra samma operation 2-3 ggr till..
Men nu ska jag äta för min fader har gjort mat till mig!Jag är så jäkla stolt över mig själv...


Peace! ♥


2010-09-16 17.39

heej..
Jag heter Maja, Majsen, Bajsen, Mamma, Emma, Mongo och allt annat Sofi brukar kalla mig.
Nu är det så att Sofi sitter och spelar på min iphone, och då ville jag skriva här så nu gör jag det.
Sofi har inte skrivit sen i typ torsdags för att hon har vart med mig nästan varje minut av den här helgen, vi tog en pause igår natt men den varade inte så länge för vi började prata på skype ist.
Jag orkar inte skriva vad vi har gjort i helgen så då gör jag inte det :)Maja hade inte publicerat det -.-


2010-09-23 22.59

Blir ett fotoilnlägg idag!
Det får räcka för idag, kommer nog fler imorgon, för jag ska sova nu!

Peace! ♥


2010-09-23 20.12

Hej Majsen tyckte jag skulle göra ett inlägg så visst kan jag väl göra det. Igår var jag i skolan, åkte och träna. Och sedan gick jag på stan med Majsen och Malin. Vi fikade och hade kul, som alltid! Sen satt vi ute på en stenmur och sjöng..Bussen hem, data en stund och somnade. Vaknade imorse men somnade om ett par svängar. Åkte sedan till skolan, datan med mig och övade inför provet. Jag klarade mig och hade 10poäng ifrån VG. Sista lektionen var slöjd, då hatade Sidén sitt liiiiiiv(stockholmska). Sen åkte jag och Majsen iväg och tränade. Tog bussen hem och åt. Nu sitter jag i mitt badkar och skriver det här!
Gör antingen ett djur eller fotoinlägg efter jag badat klart.
Btw! Fixade mina ögonbryn inatt, dom blev ganska okej, om ni vela veta..
Peace! ♥


2010-09-19 22.01

Jag är stark,
inga tårar på min kind idag.


Sne bild.

Peace! ♥


2010-09-19 17.28

Jag försöker med allt,
jag lyckas inte med något.


2010-09-19 01.58

Och du ångrar dig nu? fan det skulle du tänkt på innan.
Nu ser jag det vi har, slängas I avgrunden.
Saknar dig men hatar dig snälla väck mig ur mardrömmen.
Peace!♥


2010-09-18 22.24

Yoooo! Är med Emma nu vi gör inte så mycket, hon leker och jag sitter vid datan..Tidigare så gick vi till willys och handlade för att sedan kolla på toy story 3. Emma började gråta till den för hon trodde att leksakerna skulle dö! Haha! Men sen när Emma ska hem blir jag troligen ensam..Men jag överlever!-Hade vi verkligen i allt?
-Ja, hade du i mjöl?
-Nej, hade du?..
-Nej...

7 år med dig och jag är fortfarande samma person.
Bara lite mer udda!

Peace! ♥


2010-09-17 17.26Maja & Malin, jag älskar er,
tack för att ni finns.


Peace! ♥


2010-09-17 08.44

Det som jag behöver är närhet, ja jag behöver din värme.
Och jag vill bara ha din kärlek.


2010-09-16 23.02

Sämsta dagen på länge..
När jag kom hem från skolan så ville jag bada, men då funkade inte varmvattnet.
Envis som jag är så började jag koka vatten. När jag fyllt upp badkaret med cirka 15 liter vatten från vattenkokare och kastrull så funkar varmvattnet igen..

Går inte att förklara hur jag mår för tillfället. Men det kommer väl bättre tider.
Och då lovar jag att jag skriver bättre och längre texter.

Peace! ♥


2010-09-15 22.37

Detta blir det första seriösa inlägget ja gör.
 Och det kommer handla om mobbing och utstötthet. En gång i tiden var jag själv mycket utstött. Inte så att jag var utan vänner. För det hade jag massor, men jag var aldrig med dom. Jag vågade aldrig ta kontakt. Jag var rädd för ett nej, jag trodde jag skulle göra bort mig då. Klart man inte gör bort sig för att man inte kan vara med någon. Men så var det för mig. Jag bytte skola och tänkte att det kunde bli bättre. Men då fick jag tvångssyndrom istället och gick nästan aldrig till skolan. Jag var så rädd att en sak skulle hända. Vad det var tänker jag inte skriva ut. Men att en sån sak kan skrämma en så mycket så man inte ens vågar gå till skolan. Jag vågade inte sova borta. Jag ville bara vara hemma hela tiden, för där var jag trygg. Men jag var ju tvungen att gå till skolan för att klara mig. Fick prata med BUP och tillslut löste det sig. Men ibland kan jag få dom där känslorna idag. Känslan att skämma ut mig och bli förnedrad när jag tar kontakt med folk. Alla vet inte om det här och tycker nog jag är ganska konstig som sitter hemma på helgerna och inte gör något alls. Men för mig är det helt normalt. Jag är van, känner jag mig trygg så är det helt okej för mig. Så idag när jag ser någon som är lite utanför tänker jag alltid på "undra hur den känner sig", "undra om den har samma tankar som jag hade". På något sätt hör ju vi ihop. Vi har upplevt samma sak, men från olika vinklar. Jag vet precis hur den känner sig. Jag vet hur den mår. Jag kan se hur någon mår direkt, ingen kan se det på mig. Jag har dolt det sen jag var 8 år. På den tiden jag såg ut som en kille. Jag tyckte om att sticka ut, jag brydde mig inte om vad folk sa..Trodde dom, men stack jag ut la folk märke till mig. Idag kan jag ta varje dag lite bättre, men jag kontaktar bara mina närmaste vänner.
 Dom andra får kontakta mig, för själv så...Jaa, vågar jag inte helt enkelt.


Bild på mig från 2006.
Kommer nästan inte ihåg den tiden..

Peace! ♥


2010-09-14 22.16

Ni som undrar, jag och David har bara en paus. Så man kan tänka igenom allt ni vet?.


2010-09-14 00.02

visste du att jag:

(x) är kär i någon
(x) cyklat utan händer
(x) hatat kärlek
(x) har haft converse
(x) kännt mig som ett as
(/) älskar att gunga
(x) gillar/gillat någon så att det gör ont
(x) är höjdrädd
(x) Gjort mig själv illa
(/) är homosexuell
(x) kysst mig självi en spegel
(x) hoppat från ett fönster
(x) förlorat någon jag älskade
(x) viskat i någons öra
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
(x) velat dö
(x) lyssnat på samma låt en hel natt
(x) ätigt godis istället för att gråtigt
(x) skrikigt hora/bög till någon
( ) varit bög
(x) varit ordlös
(x) är kåt            - Alltid!
(/) hatar värme
(x) har skrivit på någons arm
(x) har dissat någon som ringt på min mobil
(-) varit otrogen 
(x) har ångrat mig den senaste månaden
(x) varit svartsjuk
(x) har hostat blod
(x) hoppat omkring på stan
(/) tycker om kladdkaka
(x) har ätit middag med någon jag tycker om
(x) tror på det över natuliga
(x) har hatat min kropp och mitt utseende
(x) har spelat gitarr


                                                    Peace! ♥


2010-09-13 23.57

Sent inlägg. Skola idag gick hem en stund för jag mådde inge bra sen tillbaka igen. Innan tekniken satt jag,Malin, Wodday, Elina, Rebecka och Karolina i cafeterian och hade det chill. Men vi satt mest och klaga på skolkatalogen..Tekniken var ganska kul för nu får vi äntligen leka med el! Dirket efter skolan gick jag hem, fixade en stund och åkte sedan till plaza med Erik. Där var vi med Axel, Rasmus och Wictor. Men dom drog typ direkt. Åkte mot Maja vid halv 8. Så gick vi till Vv och kollade på "Flickan från ovan" helt sevärd film! Har redan läst boken, och den är underbar! Skapar en ny kategori nu, så det kommer ett till inlägg efter det här!

Peace! ♥


2010-09-11 15.11

Precis kommit hem från jobb nu, jobbade på Max idag. Gick först runt i en tigerdräkt, sen gjorde vi ballonger osv. Skrev inte igår för jag somnade. Sov kvar hos mor istället för att åka till min fader. Med det är bara för att Max ligger över vägen här! Igår kväll var jag med Joel och några fler vid plaza. Var där ett bra tag sen cyklade vi hem och var ute här i området ett tag. Sen in, och sova!

Har inga planer på vad jag ska göra nu. På något vis ska jag komma hem till min pappa med all packning. Om jag har tur så kan han nog hämta mig..Sen har jag ingen aning!

Peace! ♥


2010-09-09 21.43

Idag i Sverige är det tillåtet med djurpornografi. Det är alltså tillåtet att utföra sexuella akter med ett djur bara djuret inte skadas vilket blir djurplågeri. Det vanligaste djuret som utsätts för detta är hästar. Eftersom djur inte kan tala så kan de inte berätta om de vart med om ett övergrepp. Djurpornografi anses vara skamligt och är ingenting man går ut med, vem som helst skulle kunna vara en som utför detta. Om det är ägaren själv av djuret kan det vara mycket svårt att komma på det. För att inleda en sexuell akt med ett djur ingår ofta våld och tvång. Djuren har ibland mycket svårt att komma iväg och kan bli mycket skadade. Skulle en människa bli behandlad på detta sätt så skulle den mycket lättare kunna anmäla det, och personen som utförde akten får ett långt fängelse straff. Straffet idag för djurplågeri är mycket lågt och det förekommer sällan fängelse.

Så varför finns det idag inget förbud mot djurpornografi?
Djur är också individer som oss!

Peace!♥


Djurensratt.se♥                                                                                                                  


2010-09-09 18.55

Åhhh allt jag skrev försvann..Men kommit hem från träningen nu! Jag och Maja körde ett extra hårt pass! Vi tränade i cirka 2 timmar..Kom lite sent till skolan idag, men det gjorde inte så mycket. Var idrott och so på stan. Jag och Maja var nere mycket tidigare och shoppade lite. Köpte en sak som ni ska på bild på snart. Sen ställde jag Maja och Malin frågor till de olika partierna. Sen träning. Nu sitter jag här och är helt slut, lägger in massa bilder från mobilen!


En viss Malin och en Maja låste ut mig på no:n förra veckan..


Före träningen igår..Ser ut som jag har musch...


För er som inte ser vad det står.
Time: 50.08  Km: 5,036
Kalorier: 314

Efter träningen idag..


Denna där köpte jag!

Peace! ♥


2010-09-08 19.11

Förlåt för att jag icke har skrivit, följde med Majsen hem igår. Vi gjorde paj och pluggade. Sen fick jag sitta och vänta på bussen i en timme. Direkt hem till sängen och somnade! Imorse vaknade jag och badade, vid 9 åkte jag till skolan. Hade massa lektioner och sedan åkte jag Majsen, Malin och Ellinor iväg och tränade. Vi tränade i en timme, det var mega jobbigt! Sen jobbade jag från 3-6, efter det så GICK jag hem. Man kanske alltid ska vara såhär duktig? Nyss ätit mat, är så jäkla trött så ska bada och sedan lägga mig och sova. För imorgon så ska vi ner på stan med klassen, vi ska ställa frågor till Partierna..Jaja vi får väl se hur det går!


Elin Sidén som tycker om att ta kort på mig och David..
Och ja..han är 30cm längre än mig..

Peace! ♥


2010-09-06 17.33

Hej förlåt att jag inte skrivit. Vart helt upptagen med annat. Den 3 September var jag med David såklart! 5 underbara månader!♥ Sen har jag vart upptagen med skola och sånt. Idag var en jobbig dag. Kom försent och hade en timme svenska och sen lunch. Sweet! Jobbiga lektioner och tillsist teknik..Usch vad jag hatar det! Sen åkte jag hem och började städa mitt rum. Det såg verkligen hemskt ut! Uscha, så nu ser man mitt golv. Och för tillfället så väntar jag på Majsen. Vi ska nog ha kul..Det har vi alltid!


Perfekt vänskap!♥

Peace! ♥


2010-09-02 23.51

Hej blev inge David idag.. Kom nästan i tid till skolan. På lunchen fick jag för mig att jag skulle spy upp min cola när jag skrattade..Den smet även ut ur näsan..Det var inte så mysigt. Direkt efter skolan åkte jag och Maja först till konsum sen till tennisplanen för det var lite folk där. Vi satt där en stund, sen var det bara Björs kvar. Satt med han där i ca halv timme-timme. Sen gick jag och Maja hem till henne. Vi åt mat och satt vid datan en sväng. Sen gick vi ut och var med Björs igen. Fick reda på att David var i närheten efter cirka en timme. Så vi cyklade till honom och han fick höra på ett och annat ifrån mig. Sen åkte han och Erik hem. Och jag gick hem..Imorgon MÅSTE jag vara med David. Det är nämligen 5 månader imorgon!♥


Peace! ♥


2010-09-01 22.04

Hej nu har jag kommit hem från Maja. Kom i tid idag, eller egentligen men jag är inte med på idrotten så jag börjar 10! Massa jobbiga lektioner sen klockan 3 började jag jobba tills klockan 6. Då gick jag ner på stan och köpte lite saker, lägger ut bild på det nedanför. Sen åkte jag hem till Maja. Vi har fixat med naglarna och gjort..Ingenting, men det var helt okej för båda var trötta. Imorgon efter skolan åker jag nog hem till David så det kan bli ett sent inlägg eller inget alls..

Denna köpte jag, dock en vit!

Denna här..

Och denna som man kan designa själv, har satt in lite bilder..

Alla bilder är från Google!

Peace! ♥


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!