2010-10-13 23.11

Hoppsan..Har badat klart nu!
Tänkte berätta om det händelserika dagen. Imorse åkte jag buss till skolan bara för att jag var så slö. Egentligen går det fortare att gå.. Hade alla mina lektioner och tillsist "elevensval" satt och skrev. Jag verkligen skrev. 5 A4 papper..Sen gick jag och Lydia till bussen och åkte sedan ner på stan och gick till vår advokatbyrå(HAHA).
Vi fick träffa våran advokat som verkligen var jättesnäll! Hon berättade om hur det kommer gå till på rättegången och vad som hänt osv. Sen gick jag till jobbet och började jobba. Städade i 1timmer och 30 minuter! Jag fick bara nån kick ett tag. Runt 5 tiden kom Maja, när jag slutat gick vi tillsammans till polhem. Gymnasieskolorna hade informationskväll idag. Det var verkligen värt att gå dit. Nu är jag 100% säker på att jag ska gå bygg. Men vet inte riktigt vad jag ska ha som andrahands val... Vi lyssnade på olika informationer och fick även se en modevisning! Sen var jag jätte hungrig. Så jag, Björs och Maja gick och åt. Sen väntade vi på en buss som vi missat. Men tillslut kom jag hem! Imorgon skulle jag ha tränat men nej, nej Maja den ödlan ska plugga!
Så får väl se vad jag hittar på imorgon. Men nu ska jag läsa min tidning jag köpte "Cosmopolitan" fick även med en film.Peace! ♥


Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!