2010-05-26 16.36

Snor!
Så nu har jag kommit hem igen! Gick till testebo och där var ElinE,ElinS,Max,Buster och AxelÖ! Jag kikade när dom spelade fotboll, ElinS gick för hon skulle med bussen som skulle gå 3 enligt henne. Men det fanns ingen buss som gick då. Så hon fick gå hem och försökte tigga skjuts av mig, men jag orkade inte..
Vi chillade och snackade. Sen försvann både Elin och Max. Så då satt vi och snacka ett tag till sen gick vi hem. Så därför är jag nu hemma! Och kom nyss på att jag är ensam hemma tills halv 10, så därför sitter jag nu med min bärbara vid stationära. Och om ni undrar varför så har jag musiken igång till högtalarna på stationära. Basen är också uppvriden! Så nu får min granne igen..Har knackat i väggen och borrats i lägenheten hela dagen, vaknade av dom slipade väggen. Man får alltid tillbaka det onda man gjort!
Nu ska jag in på bubbleroom och kika på snygga kläder! Kanske svänger förbi stan imorgon, det är tjejkväll vilket betyder REA för alla tjejer! Yaaay. Ska fortsätta med mitt, skriver nog ett till inlägg senare idag.Peace! ♥


Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!