2010-05-25 23.12

Pifferlingen!
Ja det där var tyska, jag hade tyskaprov idag. Det gick så jäkla bra så jag är stolt över mig själv, jag gjorde det till och med utan musik! Har fått reda på mina betyg i svenska och engelska nu, VG i båda! På engelskan idag skulle vi kolla på "Avatar". Jag verkligen hatar filmer som den! Uscha, så jag fick sitta helt ensam i biblioteket. Hade hemkunskap sista lektionen då skulle vi göra kladdkaka och städa. Jag fick städa skåpet med alla glas. Och pga min fina tvångstanke så står nu alla glas i storleks ordning! Efter skolan så åkte jag och jobba i 2 timmar. Sedan ner på stan där jag träffade Emma, vi gick till intersport där jag köpte nya trosor, Björn borg såklart! Och var tvungen och svänga in på cubus och köpa ett nytt nagellack, men det blev två. Ett grönt och ett blått! Sen gick vi och fika. Innan jag drog hem så köpte jag en rockstar och bubbleroom tidningen. Sedan hem till mitt härliga badkar! Nu sitter jag här i min pyjamas och funderar på om jag ska sova snart.
Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon, eftersom jag ska på semester snart så måste jag köpa nya badtrosor. Jag har bara badbyxor, men man får inte så fin bränna av dom.. Hmm.
Ska lägga in bilder från igår när vi bada nere vid vattnet, först så var vi på testebo. Jag kikade när dom spelade fotboll men sen drog vi till badet. Jemima och Elin blev i kastade! Sen kastade dom i Elins strumpor och solglasögon, då var jag räddaren i nöden. Men kan vara för att jag var sugen på att bada..

Riktiga sommarkänslor!

Peace! ♥


Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!