2010-05-15 20.21

Osthyvel!
Eftersom folk fortfarande läser min blogg så tänkte jag att jag kunde passa på att skriva av mig lite. Är ju långhelg så jag kan ju gå igenom den!

Onsdag: Missar alla lektioner i skolan pga att jag sover, men hann med 20 minuter NO! Efter skolan så åkte jag hem och packade min väska för att sedan kunna dra mig till Alma! Hämtade upp Greta på vägen och vi började tala om träsk..Mer detaljer tänker jag inte gå in på, för jag blev mobbad resten av vår färd. När vi är frammer hos Alma så börjar vi prata om allt som hänt eftersom det var så längesen vi träffades! Efter ca 2 timmar begav vi oss mot ica där vi köpte kvällens mys! Efter en timme var vi hemma igen, vi laddade ner filmer som inte funkade, tillslut blev det sunes sommar! Men efter ca en kvart så blev vi så trötta så vi stängde av och somnade!

Torsdag: Vi vaknade vid elva och gick till köket, där stod pannkakor och väntade på oss! Så vi smaska i oss dom och bytte sedan om, vid 1-2 åkte jag och Greta med bussen hem. Åkte direkt hem och var med Emma tills David kom till mig, då for hon iväg! Vi kikade film och hade det bra! Klockan 10 ringer mamma och säger att hon ska sova hos Jerry, vilket betyder att vi var ensamma hemma! Vi förflyttade oss ner till vardagsrummet och checkade in cartoon network! Det ägde. Klockan ett var jag hyper så då gick vi ut i regnet en stund, det var mys! Sen hem igen. Hemma så somnade David en stund, men vaknade igen. Men då var jag så trött på honom så jag somnade istället!

Fredag: Vaknar brevid David och försöker väcka honom eftersom jag ska iväg. Efter ett bra tag så vaknar han, och går till bussen. Så jag och mor åker mot Jerry där vi ska fira Erik som fyllde 11 år, kan ju erkänna att jag åt två potatisar och broccoli! Vid 6 åkte vi för klockan 7 så skulle jag vara utanför bowlingen. Så direkt hem och hämta pengar,busskort och gå på toa! Sen ner på stan, efter ett tag så kommer Alma, Greta och Johanna. Vi går ner och börjar discobowla! Jag tänker inte berätta hur det gick! Klockan 8 så slutade vi och jag träffade på min syster och Micke. Vi tog sällskap på bussen hem. Hemma så fick jag sitta och vänta, hann även med ett bad. Sen kom David! Vi hade det mys och han sov här igen!

Lördag: Vaknade upp brevid David igen klockan halv 3...Ojdå! Vi har inte gjort mycket idag, för 20 minuter sedan så tog han bussen hem! Nu sitter jag och väntar på att Emma ska meddela mig att hon har ätit klart! Sen ska jag vara med henne, wiho!
Kanske skriver senare ikväll, berorende på om jag orkar eller ej!

Peace! ♥


Kommentarer från er söta läsare.

Hej!

Ett litet tips!

Om du gillar tv så finns det en nystartad tvsida som heter:

http://tvminnen.blogg.se

Du kan själv vara med och tycka till och påverka vad det ska stå om där.

2010-05-19 // 12:58:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!