2010-01-17 11.25

Nu är jag hos min far och vaken!
I fredags packade jag och åkte ner till stan, mötte Klas och Olle. Vi gick till bussen och åkte hem till Klas.
 På bussen satt jag och Klas vid datan, vi tog vackra cambilder och gjorde en film!
När vi var hemma hos Klas så....vad gjorde vi egentligen? Vi kollade på film runt 8.
 Vid 9 sov jag som en ekorre. Vaknade klockan 5, låg och peta på Olle som vaknade(?) sen somnade jag om igen. Vaknade klockan 8 av att klockan ringde. Klas sa att bussen gick 09.20 så jag började fixa mig vid 9.
Vi gick till bussen, kollade på busslistan "10.11"....Fan..Så min pappa fick åka 1,5 mil för att hämta mig och skjutsa mig till tandläkaren. Jag hade inga hål i tänderna men fick lacka mina framtänder vilket smakade hemskt! "Inte äta eller dricka på en timme" Haha! Till koisk och köpte en godis direkt efter! Usch! Kolla fel på busstiderna så fick sitta på bibblan i en timme. Lånade en bok "Bara inte du" som jag sedan läste lite av på bussen.
 Rätt bra men inte kommit så långt. När jag kom hem till Klas så mötte dom mig på vägen och vi gick på isen till Klas. Fyfan vad rädd jag var! När vi kom in kollade vi på film sedan åt vi och efter det så spelade vi kort.
 Runt 9 kom Olles bror och hämtade oss. Direkt hem och äta en macka sen sova! Vaknade klockan 4-5 somade om och vakna 10.30! Lyckat! Och nu sitter jag på golvet och ska kika på någon film.
Blir nog vara hemma och chilla idag, troligen bada. Jag hatar söndagar!

Bjuder på en vacker Klas!


Peace! ♥


Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!