2010-02-07 12.55

Hej, nu är jag inte lika stressad så nu kan jag skriva om alla dagarna!
Torsdag: Skolan , skridskor, väntar på att Maja slutar. Vid 7 tiden åker jag till Maja. Vi kollar på film och sitter vid datan en stund.
Fredag: Vaknar först vid 8 sen vid 11-12. Majas mor skjussar mig till ett ställe är där i typ 30 min sen kommer hon och hämtar mig igen, Maja och jag åker till willys och handlar saker till kvällen. Sen hem och äter nudlar, fixar och går till bussen som redan gått. Så Majas mor får komma och hämta oss. Vi åker ut till Malin. Först sitter vi och kollar på alla våra minnesvärda bilder sen leker vi med hennes lillebrors leksaker. Tillslut börjar vi göra våfflor. Eller det var egentligen Malin som gjorde dom eftersom dom var liiiite failade, men goda! Torbjörn och David kommer, så vi äter och kollar klart på ena filmen. Får besök av en katt ett antal gånger. Byter film och blir tvungna att kolla på min data eftersom TV:n slutar funka, mystisk! Vid 11 tiden åker vi med Malins mamma in till stan igen. Jag led hela vägen! Eftersom jag var minst fick jag sitta i mitten! När vi kom hem så la vi oss direkt och kollade på film, eller jag kollade inte. Hihih för jag sov!
Första filmen hos Malin.
"Zack and Miri make a porno"
 
Andra filmen, klassiker.
"House of wax"

Lördag:Vaknade några gånger under natten. Men blev helt vaken vid 12-tiden för det var ju så jävla kallt! Då gick vi ner till köket och började baka sockerkaka och chokladbollar vilket blev vår frukost! Sen kom min far och hämtade mig så åkte jag hem till min mor. Badade i en timme och gick sedan till posten där jag mötte Emma vi gick till willys som vanligt. Jag köpte 3 mandariner och en festis, sedan gick vi hem till mig och kolla på filmer som gick på TV:n. Mitt i allt så blev vi sugna på glass så vi sprang till willys igen och köpte sammanlagt 5 glassar! Hem igen och fortsatte med film kollandet. Vid 11 gick Emma hem så då gick jag upp och la mig i sängen och började kolla på nån film som det blev reklam direkt. Så kollade på Efterlyst jakten på en mördare. Men jag orkade inte mer så jag somnade.
"Djungel George"

"Big mommas house"

Idag: Jag vaknade runt 10-11 med hela familjen hemma igen! Inte märkte jag att dom kom hem igår natt. Nyss ätit frukost och klätt på mig nu väntar jag på att min far ska komma och hämta mig. Ska till han och hämta mina saker sen hem igen och kommer troligen vara med Emma. Ovanligt! Men nu ska jag sminka mig!

Peace! ♥


Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!