2010-08-31 20.41

Stockholm Ink Bash!
Mina två tröjor jag köpte.


Klistermärken!


Får räcka för idag!

Peace! ♥


2010-08-31 20.24

Hej nu kan jag passa på att skriva, skola idag och jag kom i tid igen!
På musiken så skapade jag Maja och Malin en låt.. Den är mega bra..Dock så kommer ingen få höra den! Dom som inte var på musiken då och hörde oss skrika. Efter skolan gick jag med Wictor och mötte Erik, Max och Jonte. Men Jonte och Wictor drog. Jag Max och Erik åkte ner på stan för Erkan skulle köpa nya byxor, dock så hitta han inga han ville ha. Då gick vi till plaza och träffade Wictor och Albin. Men det var tråkigt. Så vi gick till min fader där jag hämtade pengar så gick vi och åt pizza! Sen hem. Spelade en stund men allt hängde sig så jag slutade. Tänkte lägga in lite bilder i nästa inlägg!

Peace! ♥


2010-08-30 23.42

Förlåt för sent inlägg idag igen. Idag kom jag bara 5 min försent! Hade lektioner, teknik sista timmen. Jag och min tekniklärare är inte så goda vänner. Så jag fick inte så mycket gjort idag..Lekte mest med Jonte och Erkan! Sen gick jag hem och spelade, då la mitt internet av så jag blev sur och gick till Maja. Men vi stannade först på ica, där vi såg 2 "damer" rota i soporna..Fyfan! Vi köpte choklad och gick hem till henne och kolla på film i några timmar. Åkte hem vid 10, då gick jag ut med kameran och tog kort på månen, den var jätte fin idag! Jag kommer lägga in massa foto bara jag hittar min sladd. Men imorgon skriver jag bättre, och då blir det ett Djur&Natur inlägg och troligen ett foto! Men nu blir det att sova.

Peace! ♥


2010-08-30 00.28

Förlåt för sent inlägg, har suttit och spelat sen jag kom hem runt 10..Var med Maja idag men innan så badade jag i 3 timmar..Jag och Maja åt glass och kollade på film, mysigt! Sen kom min fader och hämtade mig för jag skulle hämta kläder hemma hos min mor. Sen åkte vi hem. Suttit och spelat i några timmar nu, kunde äntligen slita mig ifrån det nu! Så nu funderar jag på om jag kanske ska sova..

Peace! ♥


2010-08-29 00.49

Dagens Djur&Natur handlar om...Päls!

För att tillverka päls föds ett djur upp och sedan dödas, endast för att ta dennes päls. Eftersom männsikor vill använda päls som kläder får antingen minkar eller chinchillor leva ett kort och plågsamt liv i en liten bur. Minken/chinchillan dödas sedan genom antingen elstötar eller gasning. Den mesta pälsen vi gör i Sverige skickas sedan till ett annat land, medan vi får päls från främst Asien. Oftast hamnar pälsen på detaljer så som jackor, mössor osv. Tänk på hur djuret får lida och genomgå. Bär inte päls!

Peace!♥

Djurenratt.se♥                                                                                                       

 
 
 

2010-08-29 00.43

Har nu kommit hem efter att ha vart ute med Frida, vi har haft tråkiga stunder och mycket roliga stunder! Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu. Men gör ett till inlägg som blir Djur&Natur!

Peace! ♥


2010-08-28 20.43

Hej hallå! Här kommer en förklaring till varför jag inte skrivit tidigare..Jag har vart på stockholm ink bash! En jätte stor tatueringsmässa! Åkte vid 10 till stockholm och åkte hem vid 4-5 tiden. Har vart en trevlig dag med andra ord! Nu har jag även träffat en av killarna som var med i La ink.
Skriver mer sen ska vara med Frida en stund!Peace! ♥


2010-08-27 16.12

Där är ett smakprov på mina bilder!
Skriv gärna om du vill se mer :)

Peace! ♥


2010-08-27 16.03

Hemma från skolan nu, slutade runt 15.15. Sen idag igen..Jag måste verkligen skärpa mig! Rätt så kul dag, NO sista lektionen där vi mest pratade. Sen hem och nu sitter jag här i min säng. Om någon undrar varför jag alltid sitter i min säng så är det för att ingen av mina stolar syns..

Blev sugen på att lägga in lite bilder men gör det i nästa inlägg så dom hamnar i rätt arkiv!

Peace! ♥


2010-08-26 21.25

Jag tänkte göra om min blogg lite och skriva om det jag verkligen bryr mig om. Djur! Jag verkligen älskar djur och vill deras bästa.

Så jag tänkte börja med mitt favorit djur..Grisen!
När grisen bara är nån dag gammal så kastreras den pga dom som äter gris ska slippa en illa lukt och och smak som kan finnas hos vissa hangrisar. En annan anledning är att grisar bor flera stycken i en liten box och kan då skada sig lätt av aggresiva och sexuella beteenden. När grisen är cirka en månad skiljs den från sin mamma, det är en ung ålder eftersom det brukar vara när grisen är runt 17 veckor. När "slaktsvinsstadiet" är igång bor många grisar i en mycket liten box. Dom har litet utrymme och det gör att dom kan få beteendestörningar. När grisarna har utvecklat det kan de börja bita på andra grisars svansar osv. En stor del av alla grisar saknar ofta svans eller har någon sorts av sår. Oftast får dom liggsår efter av stengolven dom tvingas bo på. Vid ungefär sex månaders ålder transporteras grisarna till ett slakteri. Det vill säga om grisen överlever transporten. Innan grisen ska slaktas "bedövas den genom att gasas i en sorts hiss med koldioxid. Det ska göra så att grisarna förlorar medvetandet. Grisarna får ofta panik och försöker rymma men hinner inte långt eftersom dom blir medvetslösa efter 10 till 20 sekunder. När det är klart så dödas grisarna genom att få ett stort snitt i halsen så de förblöder, hängandes upp och ner

Sugen på att äta gris?..


Fina grisar i Furuvik!

Peace! ♥


Djurensratt.se ♥                                                                                                      


2010-08-26 18.15

Sitter i badet nu, ska dricka te och kolla på family guy! Kom lite sent till skolan idag igen, åkte ner på stan för jag hade håltimme och köpte ett paraply. Det regnar ju nästan varje dag nu..Syslöjd sista timmen, vart inte så mycket gjort. Gick till bussen och fick vänta på den i över 30 min. Gick på stan med Elicia vi åt mat och hon köpte present till Elin Sjöberg. Sen tog jag bussen hem och nu sitter jag här. Imorgon är det äntligen fredag och då ska jag vara med min pojke.♥ Vi hörs!

Peace! ♥


2010-08-25 19.44

Kom lite sent idag, men inte så mycket. Hade 3 lektioner sen åkte jag och jobba. Efter det gick jag ner på stan med Ellinor och fikade! Nyss kommit hem från det, sitter i min säng och lägger in alla bilder från min mobil. Så jag tänkte att jag kan lägga ut lite.
 
Orkar inte skriva några bildtexter, men titta och njut!Peace! ♥


2010-08-24 19.20

Jag är faktiskt vaken än! Idag har jag bara haft otur. Jag fick en bänk över min fot och kan nu inte gå normalt, det regnade som tusan imorsen så jag åkte bil med min fader. Hade massa lektioner i skolan, vi hade även skolfoto idag men jag satt och titta på..Sen tog jag och David bussen hem till mig, han åkte ganska snabbt igen för han skulle vara nörd med folk. När jag kom hem hade jag fått ett paket och ett brev. Brevet var bara mitt nya busskort. Men paketet var en sak som jag beställt hem, säger inte vad det är idag. Men imorgon när jag fixat lite med det så kan jag visa! Jag la mig och kolla på tv i soffan under mitt täcke, mega mys. Sen kom mor hem då började jag göra plättar. Nyss ätit klart, så nu tänkte jag sova..Ska troligen börja jobba igen, så kommer börja jobba varje Onsdag kl.3.


Min fula fot..Och JA jag sitter ner och steker plättar..

Fråga ej..Känner mig bara tvungen att lägga dom i en cirkel.

Peace! ♥


2010-08-24 06.58

Rätt så morgonpigg idag..Kan vara så att jag somnade klockan 6 igår och har sovit i nästan 13 timmar. Märkte inte ens att vi haft strömavbrott. Jag sov så skönt så. Jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde igår..Jobbig dag jag måste ha haft! :) Men nu ska jag fixa mig och dra till bussen i spöregnet..Mysigt!

Peace! ♥


2010-08-22 21.02

Förlåt att jag inte hunnit skriva något, från fredag till lördag kom David hem till mig och sov här. Sen åkte jag iväg och åt middag med min fader och hans 2 kompisar. Åkte hem till Maja och sov där. Vaknade runt 10 idag, vi gick ner efter ett tag och åt frukost, sen började vi måla deras brunn. Vi blev hungriga så vi åkte till konsum och köpte quornfärs och lagade sedan mat. Sen började vi måla huset lite. Fick lite färg på mig och fick klippa Majas hår eftersom hon hade ganska så mycket färg i det..Sen åkte jag hem runt 8. Nu sitter jag i min säng och funderar, vi har skolfoto imorgon..Usch jag hatar sånt, jag tror inte att jag ska vara med! Men skriver ett bättre inlägg imorgon!

Peace! ♥


2010-08-20 22.56

Nyss badat klart och sitter nu och väntar på min man!
Kom i tid till skolan idag, yay! Hade massa lektioner och jag började må illa så jag lånade Majas cykel och cyklade hem. Hemma så åt jag och badade..Sen tillbaka till skolan. Slutade klockan 15.15 då kom min moder och hämtade mig, åkte ut till hennes gosse Jerry och åt middag och tårta för att han fyllt år. Blev mega trött och vela hem vid 7-8. Direkt när jag kom hem satte jag mig i badet oc har suttit där i cirka 3 timmar nu.
Men nu ska jag ta på mig min pyjamas och koka te!


Jag älskar dig!♥

Peace! ♥


2010-08-19 22.18

Precis kommit hem nu, jag åt "Moffins" med Majsen och sen åt jag ris. Vi fick för oss att tvätta håret och sedan dansa. Då tappade jag luktsinnet..Kännde verkligen ingenting! Vi gick ut och typ..Gungade sen gick vi och träffade lite folk!

Tänkte att jag ska lägga in lite bilder från Turkiet så jag gör väl det.


1.Från flygplanet  2.Utsikten från flygplanet  3.Vårt hotell

4.Det jag levde på förutom pannkakor  5.Hemlös katt  6. Stranden

7.Staden  8.Staden  9.Båthamn

10. Hav  11.Delfinön  13.Sjö

Dom bilderna får duga för idag!

Peace! ♥


2010-08-19 13.42

Har precis kommit hem från skolan, sitter hemma hos Maja nu men hon är nere och bakar "Moffins". Kom på en rolig sak Maja sa igår "Har inte det öppet typ 24/2?" Vad är jag med för människor..Somnade ganska sen igår eller idag ska man kanske säga, jobbigt. Så jag kom till skolan typ halv 12..Lunch direkt sen rast då tog jag Björs skor och kastade in dom i brevinkastet till biblioteket, det var låst in dit..Sen tråkig lektion där vi fick reda på att vi skulle ut och gå 2 km, jag gick hem till Maja, det räckte för mig. Jag vill inte vara ute i kylan för mycket nu när jag är sjuk. Imorgon ska vi ha vanlig dag i skolan vilket betyder att jag börjar 08.10 och slutar 15.15.. Uscha vad jobbigt, en fredag också! Känns som det var evigheter sedan vi hade sommarlov, känns som det var ÅR sedan jag var i Turkiet. Vet ej om jag skrivit att jag var där. Kan skriva lite om det!

Jag åkte dit en Lördag den 26 Juni och kom hem Söndag den 11 Juli.
När vi Kom dit så var det bara att gå och lägga sig för det var mitt i natten. Vi Badade ganska många gånger i havet, mer än vad jag gjorde i poolen för den var så jädrans kall! Uscha jag hatar att bada/duscha kallt. En dag passade vi på att åka vattenskoter och boka in en utflykt. Utflykten var till en ö, det som var mest härligt var nog resan dit, hög musik mitt på havet..Så härligt! Hann även få en kompis och snacka med en kille som trodde att han kunde flirta med mig på stranden. Min kompis var den coolaste killen jag träffat! När vi var där så levde jag på pannkakor i två veckor, så svårt för dom att fatta att jag inte åt kött och sådant. Vi var nere på stan och shoppade rätt så mycket, köpte massa småsaker och turkiskt nagellack! Det bästa som finns, billigt och bra. Det jobbigaste med resan är att min pappa har tatueringar över nästan hela kroppen och är rätt grov så alla kollade på honom och stannade och snackade. Och så skulle dom stå och fråga om träning..Dagen vi skulle åka hem var hemsk! Först var det svårt att lämna min vän och inte veta om vi nån gång skulle träffas igen. Sen så var planet 3 timmar försenat så vi satt på flygplatsen från klockan 21.00 till klockan 03.00.. Jag sov hela tiden på en hård bänk. Sen när vi fick stiga på planet så somnade jag igen, jag vaknade när vi var i Sverige vilket var runt 06.00. Och såklart en timme tills tåget hem kom, nät jag äntligen var hemma så badade jag direkt. Det var det härligaste på länge. Packade upp lite och åkte direkt hem till David där han låg och sov. Det är kärlek ♥
Lägger in biler från Turkiet när jag kommer hem.
Undrar ni något mer så skriv bara en kommentar så svarar jag!
Men nu ska jag fortsätta och göra något på datan och sen äta "Moffins" med Maja!

Peace!♥


2010-08-19 00.06

Sent inlägg = ny dag.
Men skriver som om jag gjort det "idag".
Vaknade av att mobilen ringde men hann inte svara, då såg jag att jag hade 8 missade samtal..Hoppsan.
Men jag hann iaf i tid till Korpens bollhall som vi skulle till idag, vi bara satt där i en timme sen skulle vi hem igen..
Och det regnade ju inte liiite så Majas mor kom och hämtade oss med bilen så vi fick åka bil till skolan. I skolan fick vi sitta en timme och vänta tills vi hade lunch. Sen hade vi en lektion där vi fick schema och sen slutade vi. Jag och Maja gick hem till henne, när vi väl kom fram så var vi ganska så blöta så från 2 tiden till 10 så har vi gått runt i handduk och filtar. Min far kom och hämtade mig vid 11 då la jag mig direkt i ett bad, nyss klivit upp och ligger under täcket. Funderar på om jag ska sova snart, börjar klockan 08.10 imorgon..Adjöken!

Peace! ♥


2010-08-17 20.29

Sådär nu har jag kommit hem från Maja!
Åkte till skolan, hände typ inget. Vi fick veta vilket skåp vi skulle ha och vad vi skulle göra imorgon..
Så när vi slutade så drog jag, Maja, David och Klas ner på stan. Gjorde så David köpte en parfym!
Sen satt vi på en bänk ett tag, jag var så jäkla trött. Så vi begav oss till ett café där jag genast satte mig i en soffa..Och somnade. Så där låg jag och sov i en soffa en timme..Vid 2 gick jag och Maja till frisören, satt och byggde med LEGO undertiden. Vi var ju en timme tidiga, sen klippte hon mitt hår och det blev helt okej, ska fixa bild. Men nu är jag så jäkla trött och vill bara sova!


Denna fick jag David att köpa!

Peace! ♥


2010-08-17 09.18

Peppar som tusan inför skolan nu! Har precis duschat och ska klä på mig strax. Åhhh vad skönt det ska bli med skola och träffa alla igen! Men jag skriver igen efter jag ha vart hos frisören vi hörs!

Peace! ♥


2010-08-17 01.55

Tänkte göra ett till inlägg innan jag somnar.
Det blir ett inlägg om "visste du det här om mig.."
Så jag sätter igång!
Visste du att..

* Jag har liftat med en traktor
* Jag har har haft 2 seriösa förhållanden i mitt liv, ett av dom har jag än
* Jag har velat ha en gris i flera år
* Jag verkligen älskar grisar och är besatt av dom
* Jag är vegetarian
* Jag kommer inte ihåg senaste gången jag åt fisk
* Jag äter aldrig i skolan
* Jag har IG i idrott pga jag inte orkar ta med mig kläder
* Jag har nästan all släkt i Finland
* Jag har många tvångstankar
* Jag kan inte lyssna på när folk tuggar
* Jag hatar att gå på toa hos folk
* Jag har svårt att hålla koll på mina pengar
* Jag slåss ofta och kan vara hårdhänt
* Jag slog sönder min mobil
* Jag är rädd för hästar
* Jag vill bli målare
* Jag älskar att vara ute och fotografera
* Jag är allergisk mot nästan alla frukter
* Jag älskar gurka
* Jag har gått på 3 olika skolor
* Jag har svårt att ringa till folk
* Jag hatar att köpa byxor
* Min naturliga hårfärg är orange-brun
* Jag har en tvångstanke att hänga mina kläder i storleks ordning (tubtoppar,linnen,t-shirt..osv)

Peace! ♥


2010-08-17 01.19

Hej nu är det inte sommarlov länge till, cirka 9 timmar. Så därför tänkte jag börja att blogga igen.
Har haft ett otroligt roligt sommarlov och har hunnit med så många saker!
Igår var vi massor med folk och gjorde lite saker eftersom det var sista dagen, men vad vi gjorde är för privat för min blogg. Efter det cyklade jag med Axner och Petter hem, eller jag satt på Axners pakethållare och HAN cyklade, men det gick toppen. Åkte hem till David och somnade ganska så fort. Vaknade klockan 3 och hade så jäkla ont i halsen, tvingade iväg honom till konsum så köpte han glass till mig! Det är en riktig man det..Åkte hem runt 11 och har suttit vid datan..Finns inte så mycket annat att göra , förutom att måla naglarna som jag nyss har gjort.
Såhär ser min morgon dag ut:
~08.30-09.00 Ska jag kliva upp, duscha och fixa mig.
~09.45 gå och möta Majsen så jag åker med henne till skolan.
10.00 Skolan börjar.
11.00 Skolan slutar och jag åker ner på stan med David för han ska köpa kläder.
14.45 Jag går till frissan och klipper mig!
Sen har jag inte något planerat..
Men jag skriver mer imorgon för nu ska jag kika film och sova!Peace! ♥


2010-08-02 02.07

Hehehe...
Jag lever! :D

Sne bild..


Peace! ♥


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!