2010-04-21 15.44

Gris!
Skolan idag, missade första lektionen. Hade no och då fick vi göra badbomber, så mina händer luktar fortfarande konstigt..Dom ska vara klar om typ en vecka! Puh tiden så satt vi inne i bibblan och läste. Eller ja vi sprang runt som dårar. Sen när vi slutade tog jag bussen hem och satte mig vid datan direkt , vilken tönt jag är..Jag vet inte vad jag ska göra idag kanske vara med min Mr.X. Men vi får se hur det blir med det!
Nu ska jag fortsätta med skype!

Peace! ♥


2010-04-20 21.24

Nudlar!
Ska jag äta snart. Idag vaknade jag vid 9tiden och kom lite sent till skolan, men vi hade typ nån bokläsardag idag. Sjukt segt.. Men vi fick sluta mycket tidigare och då kunde jag börja jobba tidigare så jag har jobbat från 2 till 6. Vid 6 gick jag ner på stan med Maja. Köpte ny tröja,tights,nagelpenna och nagelsmycken. Hehe...+ tuggummin och 2 rockstar! Sen åkte vi hem till mig, fixade naglarna och gjorde ansiktsmask.
Både Maja och mamma tyckte det lät fel när jag berättade för mor att jag och Maja skulle ha tjejkväll inne på toaletten..Dom är konstiga!
Maja åkte hem vid 9tiden och nu sitter jag här i ett linne och är sugen på nudlar.
Så därför ska jag gå ner och koka det!Peace! ♥


2010-04-19 21.14

Sallad!
Jag råkade somna imorse...Men vaknade igen vid 6 tiden. Fixade mig och åkte till skolan. Massa saker hände och jag bråkade med en vikarie så rektorn kom dit osv. Men vill inte ta upp mer om det. Efter skolan så gick jag hem till Emma. Vi gick till willys och sedan lirade vi gh5. Var så trött vid 8 så då gick jag hem och la mig i ett bad. Och när jag sedan somnade i badet förstod jag att jag skulle gå och lägga mig. Så nu ligger jag här i min säng redo för att sova!

Peace! ♥


SVAR PÅ FRÅGA


Den som nu tycker att jag är läskig är nog inte den första.
Haha och jag vet inte vad som gör mig till läskig, jag är mer...udda!


2010-04-19 03.41

Skokräm!
Jag har inte skrivit på mega länge för jag har helt enkelt inte orkat. Det är så jobbigt att blogga men tror jag kommer börja med det igen. Sitter nu i min säng och har otroligt tråkigt. Jag kan inte somna och ska upp om cirka 2 timmar. Yay..Och i skolan så kommer vi ha vikarie i svenska och slöjd för min lärare kommer inte hem från Australien HAHA!
Det börjar flyta på i skolan igen och jag kan alla proven tror jag. Får se på resultatet sen!
Nu funderar jag på om jag ska sticka ut runt 5 tiden och jogga och komma tillbaka vid 6 tiden...
Vi får se, kanske hinner skriva ett inlägg innan jag ska till skolan!
Men aja nu ska jag fortsätta kika på simpsons!

Peace! ♥


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!